Oh boy!

Roger har varit i Göteborg sen i onsdags förra veckan. Filmandet i lördags gick över förväntan. Började med Stjärnorna finns här hemma hos Simon, men det var inte förrän de började spela Kallakalacka som stämningen blev så där go. Det blir väldigt tydligt när man filmar om känslan finns där eller inte så vi är jättgnöjda. Sen släppade vi med alla musiker upp på en höjd. Vi hade idiottur med vädret; det hade regnat och blåst hela förmiddagen men det blev klarblå himmel när vi gick ut. Tyvärr blåste det väldigt mycket men riktmicken visade sig vara över förväntan bra. Stereomicken däremot är vi besvikna på.

På höjden hade vi någon dag innan filmat en tjusig solnedgång som kommer att fungera finfint som övergång i filmen. Lycka!

Igår (söndag) blev det ett mer eller mindre spontanfilmande med Kapten, Majorer och Stina utanför en skola på kvällen. Det  var kallt som fan men ljudet var bra och bilderna blev bra. Det känns som att vi har jobbat ihop oss som team nu.

Idag är det dags för la grand finale. Vi har bokat Röda Sten i sex timmar och ska snart åka runt och hämta upp instrument. Hoppas att det kommer många spelsugna musiker.

Än så länge är alla riktigt pepp och nöjda med arbetet. Misstänker att det kommer vara ett gäng glada men trötta Rograr som åker hemåt Östergötland i morgon.
/Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0