Måndagsmöte

Den här veckan ska vi göra en pilotfilm som vi tänker visa på fredagens idépresentation. Förrutom att försöka förmedla vår grundidé med piloten ser vi det som ett ypperligt tillfälle att få "träna" på att jobba tillsammans. Två kameror, en bom, myggor och någon form av regissör.

I vår pilotfilm kommer huvudkaraktären vara en röd bandspelare som spelar Kapten Röd. Bandspelaren kommer att bäras av olika personer. Resan börjar i ateljén i Gropen, vidare in i hissen där det står en person och trummar på något. Promenaden fortsätter förbi Arbetes Museeum, vid bron står det någon som sluter upp på promenaden som och slutar på Trappan under lunchtid. Vi behöver alltså minst tre personer till transportstreckan och helst ett glatt gäng som befinner sig på Trappan när vi kommer dit. Lyckas vi får vi en pilotfilm med transporterad musik. På onsdag morgon ska vi hämta ut följande ur förrådet: 2 kameror, 1 bom, 1 riktmic, 1 trådlös mygga och vidvinkelobjektiv. Egentligen är bomen och myggan överflödig för piloten men vi tyckte det var ett bra tillfälle att testa oss själva och få lite bättre kontroll på grejerna. Idag har vi diskuterat svårigheterna med flera kameror samtidigt (man vill ju helst undvika att få med en kamera i bild.)

Det har i det närmaste spikats att vi ska filma Kapten Röd helgen vecka 46. Hela veckan kommer vi befinna oss i Göteborg för att undersöka locations och försöka skapa en gemensam bild på plats.

Fiana börjar skriva på ett synopsis och Max börjar grunna på en powerpoint till fredagens idépresentation.
 
Roger Fejm behöver lite bonding. Nästa vecka drar vi ut i skogen, förmodligen Jeanetts föräldrars stuga. Lisa hävdar vänligen men bestämt att ett gruppmotto och ordspråk bör myntas så fort som möjligt. /Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0