Update!

Förra veckans bootcamp var givande. Jeanetts föräldars hus (gård?) låg mycket vackert med ängar och kossor och skog runtomkring. Efter en god pastasallad gav sig roger Fejm ut i skogen på svampjakt. Hittade en hel del gula kantareller och jättejättejättemånga trattkantareller. Rödvinet plockades fram och Fianna gjorde en svamprisotto som var superb. Efter morgonens handledarmöte med Thott fanns det en hel del att diskutera. Och det gjorde vi. Kom fram till att omkring fem låtar skulle vara mera lagom. Kritiken vi fick av Thott kanske inte var så bra i sig (för han hade missuppfattat vår idé och kritiserade därför på fel saker) det som var bra vad att kritiken fick oss att inse att vi: 1) Tror på vår idé 2) är enade i vårat tänk kring filmens form. Det är en dokumentärkonsert, Docsert i folkmun. Inte musikvideo, inte dokumentär. En konsert filmad på ett lite mer spännade sätt helt enkelt.

Till helgen for roger till Göteborg. Vi kollade upp några eventuella inspelningsplatser. Röda sten ligger bra till under Älvsbron. Vi var också uppe på en höjd (varifrån man kunde se Älvsbron.). På söndagen träffade vi Kapten Röd och ett gäng majorer. Det var givande, framförallt var det skönt att träffa dem och etablera lite kontakt. Vi har ganska fria tyglar och de verkar vara pepp på idén. Spontanitet och musik tycks vara återkommande ledord. Vi diskuterade lite kring var filmen kan komma att visas och vilken typ av kontrakt vi bör formulera. Kapten och Co skulle också fundera på om de kunde komma på några balla inspelningsplatser.

All utrustning är bokad för vecka 46. Vi åker redan på tisdagen för att kunna förberdda oss så mycket som möjligt. Idag skulle vist en projektbeskrivning vara inlämnad. Antar att vi får tag i den i morgon.

/roger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0