Landat

I måndags kväll satte vi slutscenen med Kapten Röd och Majorerna. Och vilken slutscen sen! Några vänner och bekanta till Kapten och Co dök upp fyllde hörnan på Röd Sten. Sista tagningen var gåshudsbra och vi hoppas innerligt att det syns och hörs i filmen också. Vi har nämligen inte tittat på materialet ännu. Efter att ha ägnat en dryg vecka åt produktionen kände vi att det var dags att ta tag i uppsatsskrivandet också. Dessutom kan det vara en nyttigt med en liten paus från filmarbetet, för att få lite perspektiv. Egentligen vill vi inget hellre än att börja klippa filmen och kanske just därför ska vi vänta. Helst ska ju klipparbetet vara lika genomtänkt som själva filmandet.


När vi lämnade Röda Sten i måndags kväll var åtminstone en Roger i det närmaste euforisk. Filmarbetet har gått jättebra. Mycket tack vare Kapten Röds och Majorernas totala samarbetsvilja. De kom ständigt med förslag och idéer och var noga med att det skulle kännas rätt för dem. Och känsla är ju trots allt vad filmen ska förmedla.


Vi hade en till vapendragare vid vår sida: Eelkee (Shit, Fianna, rätta mig på stavningen där tack!) Hon hade kontroll över ljudet hela lördagen och måndagen och kom med input och pointers som inte någon av oss hade kunnat lista ut för Eelkee kan ljud!


En veckas relativt intensivt arbete med fyra Rograr sätter sina spår. Det tog allt en stund att acklimatisera sig till att stå på egna ben när man kom hem. Middagsmat och färdriktning är inte längre gemensamma gruppbeslut. (Undrar om det är därför jag levt på knäckebröd i två dagar? Hehe.)


Nästa vecka börjar vi tanka in allt material. Roger Fejm går in i en ny fas; efterproduktion.
/Roger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0